Google pay Go india Game Chennai City Event Quiz Answers – Win Upto Rs 100

Hello Friends, if you are looking for gpay  go india chennai city Event Quiz Answers Then read this post.

Today Google pay started a new city events quiz contest under the gpay go india game. During this contest, You have to visit chennai city and submit the correct answers. Then you will gen an scrach card worth upto Rs 10-100 from gpay.

How to Complete this offer

Step 1: Open Google pay app

Step 2: Go to go india game

Step 3: Visit chennai city and start Quiz.

Don,t have cheenai tickets !

You can get Chennai tickets by doing this-

  • Share go india map daily
  • Recharge
  • Buy gold
  • Pay Bills
  • Scan any QR and Pay
  • Pay on google play

Google pay go india Chennai Event Quiz Answers

  • All of Them
  • Sweet Dishes
  • Chennai Cantt.
  • Monuments of Mahabalipuiram
  • Go Help Inside Google Pay App
  • Kanjivaram Saree
  • Kollywood
  • Apo
  • Marina Beach

 

Google pay go india Chennai Event Quiz Question Answers

1. Which of the following is not a railway station in Chennai?

Answer : Chennai Cantt.

2. Which UNESCO world Heritage site is located near Chennai?

Answer : Mounuments at Mahabalipuram

3. Which of the following is a popular dish in Chennai?

Answer : All of them

4. Jangiri, Appam & rava Kesari are all examples of

Answer : Sweet Dishes

5. Chennai film industry ?

Answer : Kollywood

6. Not a popular drink of chennai ?

Answer : Apo

7. Your shop for a saree at your favcorite store by scanning the QR code on the counter. You need to call Google Pay Customer care for transaction’s details. Ho will you find the customer care?

Answer : Go to help inside Google Pay App

8. Which type of saree would you be buying from tamil nadu ?

Answer : Kanjivaram Saree

 

Leave a Comment